Зворотній зв'язок

Літній рецепт пасти

Складові

Макарони Зодiак 300 гр.

Помiдори 2 шт.

Болгарський перець 1шт.

Часник 3 зуб.

Оливкова олія 3 ст. л

Сіль та перець За смаком

Сухий базилік 1 ч. л.

Орегано 1 ч. л.

Твердий сир (пармезан або інший на ваш смак) 150 гр.

Свіжа зелень (петрушка або базилік) 2 пучка.

Покроковий рецепт
  1. Відваріть макарони у підсоленій воді до стану аль денте. Злийте воду та залиште трохи рідини від варіння.

  2. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку та наріжте кубиками.

  3. Болгарський перець наріжте смужками.

  4. Розігрійте оливкову олію на сковороді, додайте подрібнений часник і обсмажуйте до золотистого кольору.

  5. Додайте нарізані помідори та перець до сковороди. Смажте на середньому вогні 5-7 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

  6. Додайте до овочів сухий базилік, орегано, сіль та перець. Перемішайте.

  7. Додайте макарони до сковороди з овочами, добре перемішайте. Якщо страва виходить сухою, додайте трохи рідини від варіння макарон.

  8. Натріть сир на дрібній тертці та додайте до макаронів. Добре перемішайте, щоб сир розплавився.

  9. Перед подачею посипте страву свіжою зеленню.

    Смачного! 🌞