Зворотній зв'язок

Макарони з песто та запеченими томатами

Складові

Пенне 250 гр.

Помідори чері 200 гр.

Песто (базиліковий) 4 ст.л.

Оливкова олія 2 ст.л.

Часник 2 зубчики

Сіль, перець За смаком

Тертий пармезан 50 г

Свіжий базилік для прикраси

Покроковий рецепт
  1. Розігрійте духовку до 200°C. Помідори чері розріжте навпіл, викладіть на деко, збризніть оливковою олією, додайте подрібнений часник, сіль і перець. Запікайте 15-20 хвилин до м’якості та карамелізації.

  2. Поки запікаються помідори, відваріть макарони до стану «аль денте» у підсоленій воді. Злийте воду, залишивши трохи для соусу.

  3. Змішайте гарячі макарони з песто, додайте запечені помідори та трохи води від макаронів для отримання кремової текстури.

  4. Подавайте страву, посипавши тертим пармезаном і свіжим базиліком.