Зворотній зв'язок

Макарони з соусом песто та шпинатом

Складові

Пасти Зодiак 250г

Свіжий шпинат 150 г

Песто (краще домашнього!) 3 ст. л.

Тертого пармезану 50 г

Зубчики часнику 2 шт

Оливкової олії 2 ст. л.

Сіль і перець за смаком

Покроковий рецепт
  1. Відваріть пасту у підсоленій воді до стану аль денте. Залиште 100 мл води після варіння.

  2. На пательні розігрійте оливкову олію, додайте подрібнений часник і тушкуйте 1-2 хвилини до золотистого кольору.

  3. Додайте шпинат. Готуйте його 2-3 хвилини, доки листя не стане м’яким.

  4. Додайте песто і трохи води з пасти (50 мл), щоб створити однорідний соус. Ретельно перемішайте.

  5. Змішайте пасту зі шпинатно-песто соусом. Якщо соус здається густим, додайте ще трохи води.

  6. Посипте пармезаном, додайте сіль і перець за смаком.

  7. Подача:
    Викладіть пасту на тарілку, прикрасьте свіжими листочками шпинату та ще трохи пармезану зверху.

    ✨ Порада: Щоб зробити страву ще цікавішою, додайте кедрові горішки або кілька крапель лимонного соку.