Пасти Зодiак 250г
Свіжий шпинат 150 г
Песто (краще домашнього!) 3 ст. л.
Тертого пармезану 50 г
Зубчики часнику 2 шт
Оливкової олії 2 ст. л.
Сіль і перець за смаком
Відваріть пасту у підсоленій воді до стану аль денте. Залиште 100 мл води після варіння.
На пательні розігрійте оливкову олію, додайте подрібнений часник і тушкуйте 1-2 хвилини до золотистого кольору.
Додайте шпинат. Готуйте його 2-3 хвилини, доки листя не стане м’яким.
Додайте песто і трохи води з пасти (50 мл), щоб створити однорідний соус. Ретельно перемішайте.
Змішайте пасту зі шпинатно-песто соусом. Якщо соус здається густим, додайте ще трохи води.
Посипте пармезаном, додайте сіль і перець за смаком.
Подача:
Викладіть пасту на тарілку, прикрасьте свіжими листочками шпинату та ще трохи пармезану зверху.
✨ Порада: Щоб зробити страву ще цікавішою, додайте кедрові горішки або кілька крапель лимонного соку.