Зворотній зв'язок

Паста в стилі Mac&Сhesse

Складові

Макарони ракушки від "Зодіак" 250 гр

Молоко 500 мл

Вершковий крем-сир 200 гр

Вершкове масло 20 гр

Борошно 2 ст. л.

Тертого сиру гауда 100 гр

Тертого сиру пармезан 50 гр

Мускатного горіха 1/4 ч.л

Панірувальних сухарів 1 ст. л

Часник 4 зуб

Тим'ян 2 гілочки

Покроковий рецепт
  1. Готуйте макарони в підсоленій воді 5 хв. Злийте воду, та збережіть 1 стакан.

  2. На пательні ( можна взяти відразу, яку можна ставити в духовку), на середньому вогні обсмажте подрібнений часник, добавте тим’ян.

  3. Туди ж додайте вершкове масло. Як розтане – додайте борошно і перемішуйте. Збавте вогонь до мінімуму.

  4. Вливайте молоко на пательню невеликими порціями, постійно помішуючи.

  5. Добавте вершковий крем-сир і ретельно перемішайте.

  6. Добавте відварені макарони, 3/4 твердого сиру та пармезан, перемішайте. Соусу має бути багато, якщо потрібно додайте воду з макарон.

  7. Перекладіть макарони в форму для запікання, якщо потрібно або прямо в сковороді розрівняйте пасту, присипте сухарями та сиром, який залишився.

  8. Поставте в розігріту духовку до 180С на 15 хв.

  9. Перед подачею прикрасьте свіжим тим’яном. Смакуйте відразу!