Зворотній зв'язок

Паста з моцарелою

Складові

Макарони Зодіак "Спіральки" 300 гр.

Свіжа моцарелла 200 гр.

Свіжі помідори 400 гр.

Часник 3 зуб

Свiжий базилiк 1 пуч.

Тертий пармезан 100 гр.

Покроковий рецепт
  1. Приготування пасти:
    Зваріть пасту у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкцій на упаковці до стану альденте.

  2. Приготування соусу:
    Помідори наріжте кубиками, якщо ви використовуєте свіжі помідори. Якщо консервовані – подрібніть їх.
    Часник почистьте та дрібно наріжте.
    У великій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні.
    Додайте часник і обсмажте його до золотистого кольору (близько 1-2 хвилин).
    Додайте помідори до сковороди, посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуйте на середньому вогні близько 10-15 хвилин, поки соус трохи загусне.

  3. Фінальні штрихи:
    Моцареллу наріжте невеликими кубиками або розірвіть на шматочки.
    Коли паста звариться, злийте воду та додайте її до сковороди з соусом.
    Добре перемішайте, щоб паста рівномірно покрилася соусом.
    Додайте моцареллу і продовжуйте готувати ще 2-3 хвилини, поки моцарелла трохи розплавиться.
    Зніміть сковороду з вогню і додайте свіжий базилік.

  4. Подача:
    Розкладіть пасту на тарілки, посипте тертим пармезаном за бажанням.
    Подавайте одразу ж, поки страва гаряча і сир розплавлений.
    Смачного!