Паста пенне «Зодіак» 200 гр
Коктейльні томати 400 гр
Вершковий крем-сир 200 гр
Базилік Невиликий пучок
Сіль, перець Дрібка
Рослинна олія 4 ст. л
У форму для запікання викладаємо томати, крем-сир, базилік ( можна трохи подрібнити прям руками), сіль та перець за смаком і поливаємо все олією.
Відправляємо запікатися в розігріту духовку при 200•С 25-30 хв.
Тим часом приготуємо макарони. Відварюємо пасту до стану аль денте у підсоленій воді.
Запечені томати перемішуємо з крем-сиром прямо в формі в якій запікалися. Додаємо до соусу готові макарони. Гарно перемішуємо і швидко подаємо до столу.
Смакуємо😋