Пiр'я Зодiак 200 г
Зубчик чисноку 2 шт
Зелених гострих перчика (за смаком); 1-2
Оливкова олія 2 ст. л.
Томатний соус 200 г
Сіль, чорний перець, улюблені трави За смаком
Твердий сир Для подачi
Відваріть пасту до стану al dente згідно з інструкцією.
На пательні розігрійте оливкову олію, обсмажте нарізаний часник до золотистого кольору.
Додайте нарізаний тонкими кільцями зелений перчик, обсмажте ще хвилину.
Влийте томатний соус, додайте спеції, перемішайте й тушкуйте 5 хвилин на слабкому вогні.
Перекладіть пасту в соус, добре перемішайте, щоб кожна ниточка або шматочок покрилися ароматом.
✨ Подача:
Викладіть пасту на тарілку, посипте тертим сиром і свіжими травами. Додайте ще трохи зеленого перцю для краси та настрою.