Зворотній зв'язок

Пікантна паста з зеленим перчиком

Складові

Пiр'я Зодiак 200 г

Зубчик чисноку 2 шт

Зелених гострих перчика (за смаком); 1-2

Оливкова олія 2 ст. л.

Томатний соус 200 г

Сіль, чорний перець, улюблені трави За смаком

Твердий сир Для подачi

Покроковий рецепт
  1. Відваріть пасту до стану al dente згідно з інструкцією.

  2. На пательні розігрійте оливкову олію, обсмажте нарізаний часник до золотистого кольору.

  3. Додайте нарізаний тонкими кільцями зелений перчик, обсмажте ще хвилину.

  4. Влийте томатний соус, додайте спеції, перемішайте й тушкуйте 5 хвилин на слабкому вогні.

  5. Перекладіть пасту в соус, добре перемішайте, щоб кожна ниточка або шматочок покрилися ароматом.

  6. ✨ Подача:
    Викладіть пасту на тарілку, посипте тертим сиром і свіжими травами. Додайте ще трохи зеленого перцю для краси та настрою.