Зворотній зв'язок

Рецепт м’ясного супу з макаронами фузіллі

Складові

М’ясо (яловичина або курка) 300 г

Макарони фузіллі 100 г

Горох (свіжий або заморожений) 150 г

Морква 1 шт. (середнього розміру)

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Картопля 2 шт. (середнього розміру)

Часник 2 зубчики

Овочевий бульйон або вода 1,5 л

Сіль та чорний перець За смаком

Лавровий лист 1-2 шт.

Рослинна олі 2 ст. ложки

Зелень (петрушка або кріп) для подачі

Покроковий рецепт
  1. Підготовка м’яса:

    Наріжте м’ясо кубиками.
    У каструлі розігрійте рослинну олію і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.

  2. Приготування овочів:

    Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на великій тертці, картоплю наріжте кубиками.
    До обсмаженого м’яса додайте цибулю та моркву, обсмажуйте ще 5-7 хвилин до м’якості цибулі.

  3. Варка супу:

    Влийте овочевий бульйон або воду в каструлю. Доведіть до кипіння.
    Додайте картоплю, горох і лавровий лист. Зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин.

  4. Додавання макаронів:

    Всипте макарони фузіллі в суп і варіть до готовності (зазвичай 7-10 хвилин, згідно з інструкцією на упаковці).

  5. Фінальні штрихи:

    За 2-3 хвилини до закінчення варки додайте дрібно нарізаний часник, посоліть і поперчіть за смаком.
    Вийміть лавровий лист.

  6. Подача:

    Розлийте суп по тарілках і посипте свіжою зеленню.