М’ясо (яловичина або курка) 300 г
Макарони фузіллі 100 г
Горох (свіжий або заморожений) 150 г
Морква 1 шт. (середнього розміру)
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картопля 2 шт. (середнього розміру)
Часник 2 зубчики
Овочевий бульйон або вода 1,5 л
Сіль та чорний перець За смаком
Лавровий лист 1-2 шт.
Рослинна олі 2 ст. ложки
Зелень (петрушка або кріп) для подачі
Підготовка м’яса:
Наріжте м’ясо кубиками.
У каструлі розігрійте рослинну олію і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.
Приготування овочів:
Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на великій тертці, картоплю наріжте кубиками.
До обсмаженого м’яса додайте цибулю та моркву, обсмажуйте ще 5-7 хвилин до м’якості цибулі.
Варка супу:
Влийте овочевий бульйон або воду в каструлю. Доведіть до кипіння.
Додайте картоплю, горох і лавровий лист. Зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин.
Додавання макаронів:
Всипте макарони фузіллі в суп і варіть до готовності (зазвичай 7-10 хвилин, згідно з інструкцією на упаковці).
Фінальні штрихи:
За 2-3 хвилини до закінчення варки додайте дрібно нарізаний часник, посоліть і поперчіть за смаком.
Вийміть лавровий лист.
Подача:
Розлийте суп по тарілках і посипте свіжою зеленню.