Паста Зодіак 250 гр
Броколі 200 гр
Чері-помідори 150 гр
Болгарський перець 1 шт
Часник 2 зуб
Оливкова олія 3 ст. л.
Відваріть пасту Зодіак до стану аль денте у підсоленій воді. Злийте воду, залишивши трохи для соусу.
Броколі розберіть на суцвіття, перець наріжте смужками, а чері – навпіл.
На пательні розігрійте оливкову олію, обсмажте подрібнений часник до аромату. Додайте броколі та перець, тушкуйте 3-4 хвилини.
Додайте чері-помідори, приправте сіллю, перцем та італійськими травами, готуйте ще 2 хвилини.
Додайте пасту, перемішайте та влийте трохи води, у якій вона варилася. Готуйте ще хвилину.
Зніміть з вогню, посипте пармезаном та подавайте гарячою.