Зворотній зв'язок

Смачна паста з куркою, грибами та сиром 🍝

Складові

Макарони Penne 300 г

Куряче філе 200 г

Грибів (шампіньйони або інші) 150 г

Вершків (20% жирності) 200

Часник 1 зубчик

Оливкова олія 2 ст. л.

Сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт
  1. Підготуйте куряче філе. Наріжте на маленькі шматочки, посоліть, поперчіть.

  2. Обсмажте гриби. Наріжте шампіньйони та обсмажте їх на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.

  3. Додайте курку. Додайте філе до грибів і обсмажуйте до готовності (5-7 хвилин).

  4. Час для часнику. Дрібно наріжте часник і додайте його до сковороди, обсмажте ще хвилину.

  5. Влийте вершки. Додайте вершки в сковороду, зменшіть вогонь та тушкуйте ще 3-4 хвилини. Посоліть, поперчіть за смаком.

  6. Підготуйте Penne. Відваріть пасту до стану “аль денте” згідно інструкції на упаковці.

  7. Змішайте все разом. Додайте відварену пасту до сковороди з соусом, перемішайте та тушкуйте ще 2-3 хвилини.

  8. Сирне задоволення. Посипте пасту тертим сиром та дайте йому розплавитися.

  9. Прикрасьте зеленью. Перед подачею додайте свіжу зелень для аромату та краси.

  10. 🍴 Готово! Насолоджуйтеся вершковою пастою з ніжною курочкою і грибами. 😋