Макарони Penne 300 г
Куряче філе 200 г
Грибів (шампіньйони або інші) 150 г
Вершків (20% жирності) 200
Часник 1 зубчик
Оливкова олія 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Підготуйте куряче філе. Наріжте на маленькі шматочки, посоліть, поперчіть.
Обсмажте гриби. Наріжте шампіньйони та обсмажте їх на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
Додайте курку. Додайте філе до грибів і обсмажуйте до готовності (5-7 хвилин).
Час для часнику. Дрібно наріжте часник і додайте його до сковороди, обсмажте ще хвилину.
Влийте вершки. Додайте вершки в сковороду, зменшіть вогонь та тушкуйте ще 3-4 хвилини. Посоліть, поперчіть за смаком.
Підготуйте Penne. Відваріть пасту до стану “аль денте” згідно інструкції на упаковці.
Змішайте все разом. Додайте відварену пасту до сковороди з соусом, перемішайте та тушкуйте ще 2-3 хвилини.
Сирне задоволення. Посипте пасту тертим сиром та дайте йому розплавитися.
Прикрасьте зеленью. Перед подачею додайте свіжу зелень для аромату та краси.
🍴 Готово! Насолоджуйтеся вершковою пастою з ніжною курочкою і грибами. 😋