Зворотній зв'язок

Рецепт найлегших осінніх макаронів

Складові

Болгарськi перці 3 шт

Великі томати або чері замість них 2 шт

Головки чесноку 2 шт

Середньої гостроти перчик 1 шт

Вершки 50 - 70 гр

Білий хліб (скибочка) 20 гр.

Яйця 1 шт.

Твердий сир або бринза 100-130 гр

Макарони Зодiак "Cпiральки" 500 гр

Часник 3 зубч.

Покроковий рецепт
  1. Розрізаємо перці навпіл і видаляємо насіння й серединку, кладу на фольгу і деко догори шкіркою. Туди ж цілі томати, надрізану голівку чесноку, а в неї просто налити олії, додати гострий перчик та трави, все посолити добре та полити олією. і запікаю під верхнім грилем хвилин 20, поки шкірка перцю не почорніє. А потім накриваємо плівкою і даємо охолонути.

  2. Перці та томати зачищаемо від шкірки, чеснок вичавлюємо, все збираемо у блендер, навіть сік, який утворився поки овочі запікалися, бо він дуже ароматний! Та переб’ємо все у однорідну суміш.

  3. На пательні підсмажємо грамів 100-120 бекону, виливаємо туди ж овочевий соус, при необхідності додати сіль, трішки чебрецю чи орегано… трішки вершків (не лякайтеся), за бажанням можна робити і без бекону, але з ним ароматніше. А ще, можна додавати оливок чи баклажані (підключайте фантазію

  4. Макарони відварємо у добре підсоленій воді але на 1 хвилину менше ніж написано на пачці!
    перекладаємо фузілі на пательню з соусом, додати ще трохи води, щоб був навіть трошки рідкуватий соус, адже вироби швидко всотують вологу.

  5. Натерти сир та перемішати все. Дуже смачно додати порвані листочки базиліку й трішки зверху запашної олії, а смакувати раджу усією компанією!